The Flying Framer og Querelle

I Grønlandsleiret 25 ligger det en liten søt rammebutikk kalt  The Flying Framer. Jeg går forbi der mye, og den butikken har fanget mitt blikk da det alltids er noe spennende i utstillingsvinduet.
Det er spesielt et bilde som jeg har likt mest og det er en kopi av Andy Warhols "Querelle". Jeg har flere ganger lurt på om jeg skal stikke innom og spørre om prisen, men er redd for at jeg blir skuffet, da jeg vet at rammebutikker ofte ikke er billige. Jeg ble derfor meget lykkelig da jeg fant bildet på et av mine favorittsteder på nettet, nemlig AllPosters. Der har de bildet i to versjoner: Hvitt og Blått.

Bildet er inspirert av en fransk film med samme tittel, som igjen er basert på en bok av en den  beryktede franske forfatteren Jean Genets roman "Querelle de Brest". Storyen handler om homofili og individets søken etter identitet, og retten til å elske og bli elsket. Les mer her


Selv om det kanskje er litt kontroversielt å ha et erotisk homofilt bilde hengende på veggen, så liker jeg det uansett. Jeg anser som enda et av Warhols verk, og vurderer virkelig å se filmen eller lese boka.

Her ser dere de to versjonene. Nesten så jeg synes at det blå er finest, tross i at jeg ikke liker blått så godt......

3406830querelleblueposters
up1113querellegreyposters

Én kommentar

Hanne

02.apr.2009 kl.17:29

Blått ble litt mer edgy! Si ifra om du kommer over en poster av Andy Warhol-bildet av Dronning Sonja! Jeg har lett og lett, men finner det ikke... :)

Skriv en ny kommentar

Daria

Daria

25, Oslo

Interiør, arkitektur, stæsj....

FOLG MEG PA WWW.BLOGLOVIN.COM

Kategorier

Arkiv

hits