"a STELTON state of mind"

Jeg elsker dansk design særlig innen interiør. Danmark er for meg en mekka innen interiør og design. Så framover vil nok dere oppleve at mye av det jeg ønsker meg, kommer fra Danmark. Mulig jeg burde kalt denne bloggen for "Dansk design" eller noe, da det nok vil bli dekkende for hva jeg liker mest.

Stelton kaffekanner, har vel dere hørt og sett. De finnes overalt, og skiller seg ut fra andre "runde,kjedelige" kaffekanner, ved at de er lange og tynne, og man kan få de i alle mulige farger.

Jeg ønsker meg en! Ingen direkte overraskelse i grunn.

Til nå så gjenstår kun fargevalget. Jeg har tenkt mest i retning av pastell, men ikke rosa, da jeg har nok av rosa ting i mitt rosa hjem. Noen forslag? Og jeg vil ikke ha svart - jeg hater svart!

steltonvacuumjugall

3 kommentarer

Hvitevegger

09.sep.2009 kl.11:45

De er veldig fine!! Kanskje jeg ville hatt en grå? Jeg er veldig glad i stelton brødposen min :)

Hvitevegger

09.sep.2009 kl.18:05

sv: ja det er utrolig synd at de koster så mye i Norge, men er helt enig..bare å se på den hver dag hadde vært en sann glede! her i England koster de faktisk "bare" mellom 3500 kr og 4000,- Jeg er på flyttefot hjem til Norge i disse tider, men irriterende og bittert nok har jeg desverre ikke budsjett til det nå...Er så mye annet som skal være med hjem til Norge, men hva er julegaveønsker til for ?
Ha en fin dag :)

Lise

11.sep.2009 kl.23:13

Jeg ønsker meg en lys grå :)

Skriv en ny kommentar

Daria

Daria

26, Oslo

FARGEKLATT

FOLG MEG PA WWW.BLOGLOVIN.COM

Kategorier

Arkiv

hits