Kaffebar Daria

Denne tingen her har nå fått en hedersplass på mitt kjøkken:

nd120b1

Det er en Nespresso Citiz&Milk maskin. Den koster 2500 kr, så er ikke av den dyre sorten. Det jeg liker med den er at jeg både kan lage vanlig espresso, en stor kaffe og mer fancy kaffedrikker som Latte, Mocca osv, da den har en tilhørende melkeskummer. Maskinen er utrolig lett å bruke. Man putter på en kapsel og kaffe en klar på 1-2-3. Melkeskummeren er en drøm, man bare heller melken oppi, og trykker på en knapp og VOILA, ferdig melkeskum. Melskeskummeren kan også lage vanlig varm melk uten skum, om det er ønskelig, til feks. Latte.

I pakken fulgte ikke bare maskinen, men også 12 kaffekapsler, 1 espressoglass, et Latteglass, og en veldig fin og lettleselig manual, slik at til og med den dummeste skjønner hvordan man skal bruke den.

I tillegg så er maskinen ikke så klumpete som slike maskiner er. Jeg har et lite kjøkken, men føler ikke at den tar all plassen.  Klart den er stor, men ikke så stor som jeg trodde den skulle være.

Det var nok reklame - LØP OG KJØP!

3 kommentarer

mycupcake

21.sep.2009 kl.13:38

sv. jeg håper at det blir mer bilder av ting jeg lager framover. det siste halve året har jeg hatt en veldig dårlig komfyr, så det har blitt lite baking. nå skal jeg i midlertid flytte og kan bake litt mer igjen.
og du har rett. interessen er der fordi det er som en kunsform. jeg er interessert i baking generelt, men spesielt cupcakes på grunn av estetikken:)

LadyHeidi

21.sep.2009 kl.14:11

Wow.. Avansert. Du får sikkert mye kaffebesøk i tiden som kommer, tenker jeg! ;-)
Sv: Reklamen jeg sikter til er bare irriterende..! Den foregår i en frisørsalong og i en klesbutikk, og inkluderer en dårlig og slitsom sang. Fysj!

Anita

21.sep.2009 kl.22:23

Herlig:) ingenting er som å komme hjem til en venn på ordentlig kaffe. God investering spør du meg:)

Skriv en ny kommentar

Daria

Daria

26, Oslo

FARGEKLATT

FOLG MEG PA WWW.BLOGLOVIN.COM

Kategorier

Arkiv

hits