Veien til et drømmekjøkken

timesunionredkitchcabinets

Sa du rosa kjøkken med ei lyskrone? Da sier jeg: Ja, takk!

Her kunne jeg virkelig boltret meg rundt i en kulinarisk opplevelse. Mye benkplass og stor boltreplass ellers er viktig på et kjøkken. Jeg synes også det er ekstra koselig om man kan ha muligheten for å spise på kjøkkenet. Jeg har til dags dato ikke det, og det savner jeg utrolig mye.


Til dere som vurdere å bygge et nytt kjøkken, så kommer det noen smarte tips:


1) Avdekk behovet deres, og ta til ettertraktning at det kan komme barn etterhvert også. Så er funky intaliensk kjøkken med eksklusive plater er kanskje ikke så lurt med tanke på hva et barn og en tusj kan forårsake. Prøv å finne ut hvem som kommer til å bruke kjøkkenet mest, og prioriter denne personens ønsker først.


2) Finn inspirasjon tidlig. Les i blader og se på bilder. Det er også lurt å sette opp en økonomisk ramme som man ikke skal overstige. Det er også lurt å begynne med planløsningen slik at mulige rør og vegger ikke stopper opp inspirasjonsprosessen.


3) Farge og modell. Tenk framover! Den neongulefargen som du liker nå, kan du fort bli lei om 3 års tid. Velg alltid nøytrale farger som du kan leve med i årevis. Et kjøkken er en stor investering. Husk også at åpne planløsninger ofte krever mer renhold enn om du feks. har et lukka kjøkken. (Kjekt å gjemme bort rot, sier jeg bare!)

4) Finn ut om praktiske løsninger. Smarte hyller, skuffer og skap.


5) Hva slags benkplater er ønskelige? Er man villig til å ha noe man må vedlikeholde eller vil man helst slippe?

6) Hva slags type vask vil du ha? Vasken er den mest brukte arbeidsredskapen på et kjøkken, husk på det.

7) Begynn å se på hvitvarer som vil passe inn. Enkelte kjeder har ofte smarte pakkeløsninger, som kan være billigere enn å kjøpe en og en vare. Ta deg god tid. Ei venninne sparte 10 000 kroner på å bruke 2 uker ekstra, da det hun vile ha plutselig kom på tilbud. Og hvis dere vet at dere skal bygge om kjøkkenet om et års tid, og det kommer et supertilbud, så kan man vel alltids spørre foreldre ellers svigers om litt gratis lagerplass i en periode.

8) Montering. Finn fort ut om kjøkkenleverandøren kan montere samtidig. Det kan du spare masse penger på!

cupcake420x420

Og når du til slutt får ditt drømmekjøkken, så kan du bake cupcakes som dette!

2 kommentarer

mycupcake

29.sep.2009 kl.15:02

flott kjøkken, flottere cupcake.

Mari

30.sep.2009 kl.09:49

Me like!!!

Skriv en ny kommentar

Daria

Daria

26, Oslo

FARGEKLATT

FOLG MEG PA WWW.BLOGLOVIN.COM

Kategorier

Arkiv

hits