Lyskrona er i boks

Gjett hva?
186000003

Denne flotte lyskronen fra Bohus skal om ikke så lenge henge i stua mi. Akkurat nå ligger den i en pappeske, men med en gang jeg finner noen som kan henge den opp for meg, så skal den "up and shining".

Jeg har alltid ønsket meg en lyskrone, og her om dagen fikk jeg et innfall som gjorde at jeg kjøpe meg en likegodt. Den er i grunn helt perfekt, og sånn jeg har ønsket meg lenge. Den er laget av glass, noe som gjør at refleksene fra lyset kommer til å bli mer fordelt (håper jeg da), og så er det mye glitter og glam, veeeeldig meg!

Jeg får legge ut et bilde når den er på plass.

Skal jeg ha den midt i rommet eller over sofabordet? Tenkte over sofabordet, men så hadde den nok også gjort seg midt i rommet. Hva er normalt?

4 kommentarer

LadyHeidi

03.okt.2009 kl.14:09

Kult! Det gleder jeg meg til å se! =)

Når jeg tenker på en lysekrone så ser jeg den for meg over et bord. Men man må jo ikke dat da.. Bare man ikke skaller oppi den.. :-S

Svanhild

03.okt.2009 kl.18:04

Haha, jeg liker den noget stereotype skrivefeilen med "noen som HAN henge den opp" ;D For øvrig så det ut som en veldig stilig lysekrone!

mycupcake

03.okt.2009 kl.23:13

er det den med 5 armer, og ikke den med 7? da ville jeg hatt den over bordet. den er litt for liten til å ha midt i rommet, men perfekt til over et sofabord.den lysekrona der er nydelig uansett hvilken av størrelsene du har kjøpt. kunne godt hatt den på soverommet.

Lise

04.okt.2009 kl.14:23

Over bordet, eller inni et hjørne ;)

Skriv en ny kommentar

Daria

Daria

26, Oslo

FARGEKLATT

FOLG MEG PA WWW.BLOGLOVIN.COM

Kategorier

Arkiv

hits